31 CHARLOTTE MOLENAAR

31
CHAROTTE MOLENAAR 

Engweg 24G
TOEGEPASTE KUNST
06 – 29366211
www.charlottemolenaar.nl

Charlotte Molenaar ‘Art to Wear’, Kunst, toegepast om gedragen te worden!
Als dochter van een docente handvaardigheid heb ik kunstzinnigheid in de genen meegekregen: bij ons thuis werd altijd wel iets gemaakt. De laatste 15 jaar richt mijn ‘maaklust’ zich op het vilt maken. Ik ben helemaal in mijn element als ik in mijn atelier in Driebergen kan werken aan mijn bijzondere sjaals, sieraden, hoofddeksels.
Ik zoek voor mijn ontwerpen naar eenvoudige en heldere vormen (geometrische patronen zoals cirkels en spiralen, bloem- of steenmotieven) en gebruik vooral sprekende, mooi op elkaar afstemde kleuren. Elk stuk wordt met de hand en met heel veel liefde en aandacht gemaakt uit eerlijke materialen: de fijnste schapenwol, zijde, hergebruik(‘vintage’)stoffen. De meeste wol en zijde verf ik zelf om precies die prachtige kleurcombinaties te krijgen waarnaar ik op zoek ben.
Mijn werk wordt verkocht in eigen atelier en in (museum-)winkels en galeries en tijdens exposities in binnen- en buitenland. Onlangs werd ik vereerd met het ‘Certificate of Excellence’, uitgegeven door de Arts & Crafts Design Awards. Ook geef ik workshops en cursussen in eigen atelier en op locatie.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!